You are here

Preglednik tehnologije prikupljanja podataka 2013

Preglednik tehnologije prikupljanja podataka 2013

Preglednik za tehnologiju prikupljanja podataka drži vas informiranim o najnovijim kao i o budućim tehnologijama razvijenim za unaprjeđenje rada inženjere i znanstvenika na prikupljanju, analiziranju i prikazu podataka. S više od 35.000 poduzeća širom svijeta koja koriste NI alate, National Instruments je vodeći na tržištu prikupljanja podataka već više od 30 godina s inovativnim softverom i hardverom za izgradnju sustava za prikupljanje podataka. Osim toga, NI usko surađuje s vodećim tehnološkim tvrtkama kako bi se osiguralo da NI proizvodi sadrže najnovije i najbolje iz tih tehnologija. Koristeći ovaj ekosustav kupaca i partnera, NI je stvorio preglednik za isticanje nekih od gorućih trendova i tehnoloških izazova inženjera koji grade temeljni izgled sustava za prikupljanje podataka.

 

Preuzmite “NI Data Acquisition Technology Outlook 2013”

 

Iz sadržaja ističemo

  “Big Analog Data™” i prikupljanje podataka

  Više nije stvar u tome tko može prikupiti najviše podataka, već u tome tko može brzo dati smisao podacima koji se prikupljaju.

  Mooreov zakon na djelu pri bilježenju podataka

  Uz složenu digitalizaciju suvremenog svijeta, sve je više zahtjeva pred sadašnjim i budućim sustavima koji bilježe fizičke i električne fenomene.

  Nove tehnologije sabirnica

  Nove tehnologije sabirnica spremne su za unaprjeđivanje sustava prikupljanja podataka i za odgovore na izazove budućih mjernih aplikacija.

  Utjecaj mobilne tehnologije na prikupljanje podataka

  Mobilni pristup u mjernim aplikacijama nije više samo zgodan dodatak već se očekuje da ta mogućnost mora postojati.
   
  Kako štitimo vašu privatnost | Uvjeti korištenja | Druge pravne napomene | ©2013 National Instruments Corporation. Sva prava pridržana.