You are here

Pregled tehnologija za prikupljanja podataka 2013

DAQ Outlook

Pregled tehnologija za prikupljanja podataka Vas informiše o najnovijim kao i o budućim tehnologijama razvijenim sa ciljem poboljšanja rada inženjera i naučnika na prikupljanju, analizi i prikazu podataka. Sa više od 35.000 preduzeća širom sveta koja koriste NI alate, National Instruments je, zahvaljujući inovativnim softveru i hardveru , vodeća kompanija na tržištu prikupljanja podataka već više od 30 godina. Osim toga, NI usko sarađuje sa vodećim tehnološkim kompanijama kako bi se osiguralo da NI proizvodi sadrže najnovije i najbolje tehnologije. Koristeći ovaj ekosustav kupaca i partnera, NI je stvorio pregled tehnologija za prikupljanje podataka sa ciljem da ukaže na najaktuelnije trendove i tehnološke izazove inženjera koji grade siteme za prikupljanje podataka.

 

Preuzmite “NI Data Acquisition Technology Outlook 2013”

 

Iz sadržaja ističemo

  “Big Analog Data™” i prikupljanje podataka

  Više nije stvar u tome ko može prikupiti najviše podataka, već u tome ko može brzo dati smisao podacima koji se prikupljaju.

  Mooreov zakon na delu pri zapisivanju podataka

  Uz složenu digitalizaciju savremenog sveta, sve je više zahteva pred sadašnjim i budućim sistemima koji beleže fizičke i električne veličine.

  Nove tehnologije magistrala

  Nove tehnologije magistrala spremne su za unapređivanje sistema prikupljanja podataka i za odgovore na izazove budućih mernih aplikacija.

  Uticaj mobilne tehnologije na prikupljanje podataka

  Mobilni pristup u mernim aplikacijama nije više samo prikladan dodatak već očekivanje.
   
  Kako štitimo Vašu privatnost | Uslovi korišćenja | Ostale pravne stvari | ©2013 National Instruments Corporation. Sva prava zadržana.